Schilderen vanuit je hart
CURSUS

Intuitief schilderen 'schilderen vanuit je hart'

'Ik ben helemaal niet creatief hoor'!                     Een vaak gehoorde uitspraak wanneer ik mensen verwelkom tijdens workshops en cursussen.       Als kind wordt je geboren met interesse voor creativiteit. Dit groeit door te ontdekken en te ervaren. Je leeft je in tijdens fantasiespelletjes, je knutselt en je kliederde vast met verf.       Creativiteit ten top!

Maar dan... komt er een moment dat je hoofd het gaat overnemen van je gevoel. Je agenda wordt de baas en je rent om alle ballen in de lucht te houden. Het stukje creativiteit in jezelf verschrompelt en is nauwelijks meer terug te vinden.                                                                   

Wanneer je dit bij jezelf opmerkt dan is het tijd om nieuwe keuzes te maken en dingen te ondernemen waar je blij van wordt. Schilderen werkt bevrijdend en inspirerend voor het verkrijgen van nieuwe inzichten.                                En zomaar kan er dan een bijzonder proces ontstaan waarin je ontdekt dat jouw creativiteit opnieuw gaat bloeien, met een prachtig kunstwerk als kado voor jezelf!

Je bent welkom!