Creatieve Coaching
methodiek Mindful Analysis

Creatieve therapie of recreatief schilderen:

Schilderen is ontspannend, is even je gedachten loslaten, kleuren kiezen op gevoel en mee gaan in de flow van je schilderij. Schilderen kan een effectieve manier zijn voor het verwerken van emoties en een hulpmiddel om te gaan praten over wat je bezighoudt of puur als afleiding. Misschien ontdek je nieuwe inzichten over jezelf. Door het gebruik van laag over laag techniek met waterverdunbare olieverf ontstaat er langzaam een samenspel van kleuren. Met deze techniek kan een schilderij nooit 'mislukken'. Het is een prettige wijze van creatief bezig zijn doordat er geen druk voelbaar is over het eindresultaat.

Cursus 'Schilderen vanuit je hart'

Schilderen werkt inspirerend en bevrijdend.  Al schilderend ontstaan inzichten, doorbreek je barrieres en ontdek je mogelijkheden in jezelf!

Workshop 'In Verbinding'


Samenwerken met je collega's in een team lijkt vanzelfsprekend. Door allerlei oorzaken kan dit verstoord zijn. Verbinding en saamhorigheid ontstaan tijdens deze unieke workshop!

Iets te vieren met vriendinnen?


Vriendinnenuitje in een gezellig, sfeervol atelier. Heerlijk samen onder professionele begeleiding, ontspannen en creatief bezig met een hapje en een drankje!

Workshop 'Sterrenbeeld schilderen'

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Je sterrenbeeld schilderen is een stukje van jezelf op het doek brengen. Schilder die van jezelf of de sterrenbeelden van je dierbaren. 

Privé sessie creatieve coaching


Alle tijd en ruimte voor jou alleen. Tijdens jouw creatieve proces onderzoeken we samen wat je nodig hebt om nieuwe keuzes te maken die je rust en positieve veranderingen gaan opleveren.

Workshop 'Hier ben ik, volg je hart!'

Wie ben ik, waar sta ik en wat is mijn doel?

Welke waarden zijn belangrijk voor jou?

Stevig in je schoenen op weg naar jouw ideale bestemming!


Werk van cursisten

'schilderen vanuit je hart'