Wie ben ik?
Mental Coach / Mindful Analyst

Anja Bax

Oprichtster van Mindflow Coaching

De naam Mindflow heb ik gekozen vanwege de flow die je tijdens het traject gaat ervaren. Een positieve flow waarin bewustwording centraal staat.  De bewustwording van je huidige situatie is essentieel om het coachingsproces in gang te zetten. Je wilt immers veranderingen aanbrengen in je huidige situatie of levensstijl.

Ik werk volgens de methode Mindful Analysis, de meest effectieve en snelle manier van coaching via e-mail. Tijdens het coachingstraject doorloop je 4 belangrijke fasen die opeenvolgend leiden tot bewustwording, verwerking, inzichten en mogelijkheden voor de toekomst.

We kijken samen naar waar jij nu staat. Waar je naar toe wilt in je leven of wat je dromen zijn. We staan stil bij hindernissen die je weghouden van jouw ideale situatie.

Aan het einde van het traject maak je een plan voor jezelf, waarin jij omschrijft wat je wilt veranderen, op welke wijze en in jouw eigen tempo. Dit is je leidraad en houvast voor de maanden daarna.

De opleiding tot Mindful Analyst heb ik met veel plezier gevolgd. Deze stap nam ik op het moment dat ik mijn baan verloor als leidinggevende. Ik ben opgeleid door psychologe, schrijfster en docente Mirjam Windrich, grondlegster van de methodiek Mindful Analysis.           

Als leidinggevende was ik het eerste aanspreekpunt voor medewerkers. Mensen konden hun verhaal kwijt bij mij. Je kunt niet goed functioneren op het werk als het thuis onstabiel is, dus vaak gingen de gesprekken daar ook over. Veel ervaring in het coachen heb ik tijdens deze periode opgedaan en op het moment dat mijn baan stopte ben ik met de opleiding gestart om me verder te ontwikkelen.  

Je bent van harte welkom!

anja@mindflow-coaching.nl      of 06-28757726